Back To Top

Specialist in eCommerce, expert in Shopify.

Van concept tot succesvolle lancering. Wij bouwen supersnelle webshops met Shopify. Daarmee creëren wij de beste online ervaring voor jouw klanten.

Waarom Shopify?.

Beste keus!

Shopifi is werelds leading multichannel commerce platform. Het wordt gebruikt door bijna 2 miljoen bedrijven met een gezamenlijk omzet van meer dan 3 miljard euro. Shopify is schaalbaar. Je kunt klein beginnen en doorgroeien afhankelijk van jouw ambitieniveau. Inmiddels wordt Shopify ook door Nederlandse ondernemers ontdekt.

Verkoopkanalen

Met Shopify verkoop je niet alleen via de webshop. Je kunt Shopify ook gemakkelijk koppelen aan andere verkoopkanalen. Zo verkoop je met Shopify net zo gemakkelijk via Bol.com, Facebook, Instagram, Google en Amazon. Jouw producten, bestellingen en klanten beheer je gemakkelijk op één plek.

Voor groot en klein

Shopify is een hosted platform. Dat betekent dat je niet zelf een server hoeft op te zetten om te kunnen verkopen. Alle technische zaken worden door Shopify afgehandeld terwijl jij volledig flexibel bent in de opzet, functionaliteit en het ontwerp van jouw online webshop. Shopify is geschikt voor kleine ondernemers en je kunt doorgroeien afhankelijk van jouw ambitieniveau.

Ontwerp

Wij creëren voor jou de mooiste webshop. Een goed ontwerp is mooi en is vooral gericht op conversie. Met Shopify heb je volledig controle over het ontwerp en functionaliteit van je webshop. Er zijn starter thema’s/ontwerpen die je kunt gebruiken als basis maar je kunt je Shopify store ook door ons opmaat laten bouwen. Het plaatsen van nieuwe producten en het aanpassen van teksten gaat eenvoudig met de gebruiksvriendelijke editor van Shopify.

Analyses

Je kunt analyses en rapporten van Shopify gebruiken om inzicht te krijgen in verkopen en gedrag van klanten zoals bijvoorbeeld:

  • De waarde van verkopen vergelijken
  • De prestaties van je verkoopkanalen vergelijken
  • Je gemiddelde bestelprijs bijhouden
  • Zien waar je bezoekers vandaan komen

Daarnaast kun je nog externe analyseservices instellen zoals Google Analytics om nog meer inzicht te krijgen in je online verkopen.

Word betaald

Laat je klanten met creditcard betalen en accepteer andere populaire betaalmethoden zoals iDEAL met een betrouwbare betalingsprovider. Je hoeft geen externe betalingsprovider te configureren. Met Shopify Payments worden automatisch alle belangrijke betaalmethoden geaccepteerd zodra je Shopify-winkel online gaat.

Vragen en antwoorden.

Wil je een nieuwe webshop starten of overweeg je een bestaande webshop te migreren naar Shopify? We hebben een aantal veel voorkomende vragen voor je beantwoord. Mocht je toch nog vragen hebben neem dan gerust contact op.

Wat zijn de voordelen van ShopJan?

Wij maken webshops vanaf concept tot conversie. Daarom brengen we eerst de specificaties van je website in kaart. Van daaruit gaan we aan de slag en bouwen je webshop en richten alles in voor de lancering van jouw eCommerce onderneming. Na de oplevering blijven beschikbaar voor ondersteuning.

Mag ik bellen met vragen over Shopify?

Natuurlijk mag je bellen! Voor informatie en als klant staan we je graag te woord. Je kunt ons bereiken via (088 22 42 000) en via e-mail (info@burojan.nl) kan je ook een bericht achter sturen. We helpen je graag verder en we reageren altijd binnen één dagdeel.

Kan ik zelf gemakkelijk producten toevoegen?

Shopify heeft een gebruiksvriendelijke editor waarmee je gemakkelijk producten kunt toevoegen en aanpassingen kunt doen. Ook kun je via het dashboard statistieken over de verkoopresultaten bekijken en klantgegevens inzien. Bij de oplevering van je webshop krijg je een uitgebreide instructie en met vragen kun je altijd contact opnemen.

Zijn mijn klantgegevens veilig?

Ja – Shopify wordt geleverd met ingebouwde beveiliging, voldoet aan alle noodzakelijke voorschriften en je webshop wordt automatisch bijgewerkt met laatste veiligheidsupdates om alles goed te laten draaien.

Kan ik internationaal verkopen?

Ja! Shopify is dynamiet voor ondernemers die graag willen verkopen op de internationale markt. Bij Shopify kan je flagship-winkels creëren voor je hoofdmarkten en lokale talen, betalingsproviders en verzendopties toevoegen die overeenkomen met die geografische locatie. Je kunt er ook voor kiezen om te verkopen vanuit één winkel, de taal van de bezoeker te lokaliseren aan de hand van apps en Shopify Payments te gebruiken om de prijzen weer te geven in de munteenheid van je klant.

Kan ik via sociale media verkopen?

Je kunt door Shopify elk denkbare verkoopkanaal toevoegen aan je webshop. Vervolgens beheer je je verkopen van de verschillende verkoopkanalen (Google Shopping, Facebook, Instagram en Amazon) vanaf één plek. Daarnaast kun je ook nog een ‘koopknop’ toevoegen op een externe website.

Is Shopify altijd de beste keuze?

Shopify is marktleider en de nummer 1 keuze voor webshops. Er valt eigenlijk niets te vergelijken met andere aanbieders. Shopify is schaalbaar en neemt werk uit handen zodat je je kunt concentreren op de groei van je bedrijf.

Wat kost Shopify?

Of je nu online, op sociale media, in een winkel of uit je kofferbak verkoopt, Shopify staat voor je klaar. Begin met verkopen voor slechts € 25,-per/mnd.

Start je online verkoop met een demo!

  • Contactgegevens

  • Bedrijfsgegevens

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten aan het woord

BUROJAN
5.0
Gebaseerd op 3 beoordelingen

Wesley Dorrius (NMU)
Wesley Dorrius (NMU)

08:31 01 Sep 20
BuroJan heeft voor ons een mooie website ontwikkeld. www.GoodFoodClub De samenwerking was prima.

Converzo Tilburg
Converzo Tilburg

14:15 06 Feb 20
Goede afspraken, vlotte communicatie!

Gerard Kleijn
Gerard Kleijn

10:34 28 Feb 18
BuroJan werkt snel, betrouwbaar, en maakt passende smaakvolle huisstijlen en websites. Zeer tevreden over de resultaten en aanrader voor iedereen die zijn bedrijf of merk beter en zichtbaarder in de markt wil zetten.

js_loader