Back To Top

Een merk is een droom
met een deadline.

Merkstrategie

Simpel gezegd is je merkstrategie de koers die jouw merk vaart richting zoveel mogelijk positieve impact. Een strategie is belangrijk voor elk merk, het vormt basis voor álles wat je doet en geeft richting voor je organisatie. Een goede merkstrategie geeft houvast voor marketing en zorgt voor eenheid. Voor BuroJan bestaat een betekenisvol merk uit een sterke merkidentiteit waarmee mensen zich kunnen identificeren. De merkidentiteit zegt iets over wie je bent, wat je drijft en welke bijdrage je wilt leveren aan jouw doelgroep en de wereld om je heen. Dit is onze aanpak.

Brand design

Met brand design brengen we jouw merk tot leven. We geven vorm aan de identiteit van jouw organisatie. Het is de vertaling van je merkidentiteit naar het ontwerp van je huisstijl. Een huisstijl is de beleving die je meegeeft aan jouw merk. Een sterk logo is de basis voor een goede huisstijl maar bij een goede huisstijl wordt ook het kleurenpalet, fotografie en vormentaal gedefinieerd. Het gaat eigenlijk over álles wat jouw merk tot leven brengt. Ook de manier waarop je communiceert en hoe je website is opgebouwd. Dit is onze aanpak.

Websites

Je website is misschien wel je belangrijkste communicatiekanaal. En het ontwerp is een doorvertaling van je huisstijl. Maar een website is meer. Als het goed is zijn informatie, beleving en interactie volledig op elkaar afgestemd. De inrichting en ontwerp van je website moeten sturen op het behalen van (grote en kleine) doelen. Het kan daarbij gaan om contactaanvragen, een call-to-action of het genereren van downloads. Ontwikkeling en realisatie doen we trouwens helemaal in huis en op maat. Wil je een eenvoudige website? Kies dan voor één van onze Goed, Beter Best abonnementen. En ook met e-commerce hebben we ruime ervaring. We helpen je graag verder.

Webshops

Van concept tot succesvolle lancering. Wij bouwen supersnelle webshops. Daarmee creëren wij de beste online e-commerce ervaring voor jouw klanten. En het is helemaal mooi als je bezoekers zich aan jou willen binden als trouwe klanten en zich inzetten als ambassadeurs voor jouw producten. Wij creëren de eenvoud van online shoppen, gecombineerd met een unieke beleving. Wil je een webshop laten bouwen? We helpen je graag!

“Design is the silent ambassador of your brand”

Meer weten?

Een nieuw project, een nieuw begin.

Overleggen 00%

Ontwerpen 00%

Webdesign / webdevelopment 00%

Service en webhosting 00%